Kdo smo

Naš naslov spletišča je: https://potujoca-prodajalna.si

Komentarji

Ko obiskovalci pustijo komentarje na spletnem mestu, zbiramo podatke, prikazane v obrazcu za komentarje, pa tudi IP naslov obiskovalca in niz uporabniškega agenta brskalnika, da pomagamo pri zaznavanju nezaželene pošte.

Anonimiziran niz, ustvarjen iz vašega e-poštnega naslova (imenovan tudi hash), se lahko posreduje storitvi Gravatar, da se preveri, ali jo uporabljate. Pravilnik o zasebnosti storitve Gravatar je na voljo tukaj: https://automattic.com/privacy/. Po odobritvi vašega komentarja je vaša profilna slika vidna javnosti v kontekstu vašega komentarja.

Predstavnost

Če naložite slike na spletno mesto, se izogibajte nalaganju slik s vgrajenimi lokacijskimi podatki (EXIF GPS). Obiskovalci spletnega mesta lahko prenesejo in izvlečejo vse lokacijske podatke iz slik na spletnem mestu.

Piškotki

Če pustite komentar na našem spletnem mestu, se lahko odločite za shranjevanje vašega imena, e-poštnega naslova in spletnega mesta v piškotke. Ti piškotki so za vaše udobje, da vam ni treba znova vnašati svojih podatkov, ko pustite še en komentar. Ti piškotki bodo trajali eno leto.

Če obiščete našo prijavno stran, bomo nastavili začasni piškotek, da ugotovimo, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in se zavrže, ko zaprete brskalnik.

Ko se prijavite, bomo nastavili tudi več piškotkov, da shranimo informacije o vašem prijavljenem stanju in vaše izbire pri prikazu zaslona. Piškotki za prijavo veljajo dva dni, piškotki za možnosti zaslona pa eno leto. Če izberete “Zapomni si me”, bo vaša prijava veljavna dve tedna. Če se odjavite iz svojega računa, bodo piškotki za prijavo odstranjeni.

Če uredite ali objavite članek, bo v vašem brskalniku shranjen dodaten piškotek. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in preprosto označuje ID objave članka, ki ste ga pravkar uredili. Poteče po 1 dnevu.

Vdelana vsebina iz drugih spletišč

Članki na tem spletnem mestu lahko vključujejo vgrajene vsebine (npr. videoposnetke, slike, članke itd.). Vgrajene vsebine iz drugih spletnih mest se obnašajo enako kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto.

Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vgrajujejo dodatno sledenje tretjih oseb in spremljajo vašo interakcijo s to vgrajeno vsebino, vključno s sledenjem vaše interakcije s to vgrajeno vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto.

S kom delimo vaše podatke

Če ste zahtevali ponastavitev gesla, bo v e-pošti za ponastavitev vključen vaš naslov IP.

Kako dolgo hranimo vaše podatke

Če pustite komentar, se komentar in njegovi metapodatki hranijo neomejeno. To je zato, da lahko avtomatsko prepoznamo in odobrimo morebitne nadaljnje komentarje namesto, da bi jih držali v vrsti za moderiranje.

Za uporabnike, ki se registrirajo na naši spletni strani (če obstajajo), shranimo tudi osebne podatke, ki jih posredujejo v svojem uporabniškem profilu. Vsi uporabniki lahko vidijo, urejajo ali izbrišejo svoje osebne podatke kadarkoli (razen svojega uporabniškega imena). Skrbniki spletnega mesta lahko prav tako vidijo in urejajo te informacije.

Katere pravice imate nad vašimi podatki

Če imate račun na tem spletnem mestu ali ste pustili komentarje, lahko zahtevate prejem izvožene datoteke osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, vključno z vsemi podatki, ki ste nam jih posredovali. Prav tako lahko zahtevate, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih hranimo o vas. To ne vključuje nobenih podatkov, ki smo jih dolžni hraniti zaradi administrativnih, pravnih ali varnostnih razlogov.

Kam se pošiljajo vaši podatki

Komentarji obiskovalcev se lahko preverijo prek storitve za avtomatsko zaznavanje nezaželene pošte.